Digital brengt je klanten dichterbij

Ervaar hoe we design en online technologie met elkaar in balans brengen en zo de afstand tussen mensen en bedrijven wegnemen. 

Klaar om de impact van digital te ontdekken?

Welkom bij Kinekt

We creëren en versterken merken met eigentijdse websites, kennisplatforms en slimme webapplicaties. Digitale oplossingen zonder drempels, waar mensen graag gebruik van maken.

In ons toffe pakhuis in Baarn hebben we design thinking en data driven engineering samengebracht. Dat leidt tot verrassende resultaten.

Onze fans

Werk

Doordachte digital experiences

Duurzaam pensioen bij pensioenfonds ING

AnimatieCampagneUX design
De mogelijke invoer van het nieuwe pensioenstelsel houdt Nederland flink bezig. Bij Pensioenfonds ING staat de deelnemer centraal.

Smart Robotics identity en Robotics software

Design systemsUX designVisual Identity
Het palletizer team van smart robotics kwam bij ons met een bijzondere uitdaging: de interactie tussen mens en robot verbeteren.

Een nieuwe kijk op autorecycling

AnimatieUX designWebdesign
De ARN website laat zien dat onderscheidende vormgeving en een grote hoeveelheid feitelijke informatie perfect kunnen worden samengebracht.

Bereik je doelgroep en groei sneller

3D visualsUser ExperienceVisual Identity
Een herpositionering van S1 digital in de Europese markt vroeg om een nieuwe digitale identiteit, en daarnaast een gloednieuw dashboard voor klanten.

Wat onze klanten zeggen

“Samenwerken met Kinekt leidde tot een zeer effectieve, zeer snelle implementatie van onze nieuwe website. Kinekt nam het hele design en implementatie traject voor hun rekening, waardoor het weinig tijd kostte vanuit onze kant.

We waren vervolgens verrast door het exclusieve, gedetailleerde ontwerp dat Kinekt leverde. Het bracht veel enthousiasme bij klanten en ook in ons eigen team!”

“Een identiteit die past bij mijn verhaal. Met de juiste vragen wist Kinekt in een paar sessies een profiel te ontwikkelen waarvan ik zelf niet wist dat het bij de Ecosofie podcast hoorde.

Door de ijzersterke methodiek heb ik nu een prachtige professionele huisstijl en website waar ik aan de lopende band complimenten over krijg”

“De samenwerking met Kinekt heeft onze nationale en internationale groei aanzienlijk versneld. Onze heldere aanpak op het gebied van risicomanagement wordt door onze opdrachtgevers als onderscheidend gezien”

“Een moeilijk onderwerp zoals het nieuwe pensioenstelsel op een aantrekkelijke en begrijpelijke manier presenteren? Dat lukte in samenwerking met Kinekt.

De call to action moest voor de bezoekers heel duidelijk zijn. Ook dat is gelukt: de aanmeldingen voor de webinars stromen binnen en de poll wordt veel ingevuld.

Een prachtig resultaat dus dat ook nog eens in een prettige samenwerking tot stand kwam”

“De mensen van Kinekt hebben Auto Recycling Nederland (ARN) geadviseerd en begeleid bij de bouw van de nieuwe corporate website. Dat is uitstekend verlopen.

De samenwerking is zeer plezierig en de planning is gehaald dankzij een grote mate van flexibiliteit. Deskundig, toegewijd en betrokken bij het doel van de klant, dat is mijn ervaring met de mensen van Kinekt.

Het resultaat mag er zijn, bekijk vooral ook even de website!”

Onze experts zitten
voor je klaar!

💌  Stuur een mailtje
🤙🏻  06 51 516 467

Samenwerken met Kinekt

We gaan geen enkele uitdaging of kans uit de weg. Daarom zijn we net zo geïnteresseerd in de merken van morgen als in de iconen van vandaag. Zowel ambitieuze starters als bedrijven van naam en faam werken graag met ons samen.